Voorwaarden


Voorwaarden en Garantie

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Bezorgen

Bij Suuz laat de bestellingen bezorgen door POSTNL. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Bij Suuz middels e-mail. Samen wordt er dan gekeken naar een mogelijke oplossing in de vorm van een nieuw artikel of het storneren van het aankoop bedrag.

Alle bestellingen worden na betaling, zo snel als mogelijk ter bezorging aangeboden bij POSTNL.

Bezorgkosten

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten, die door POSTNL worden berekend. De standaard bezorgkosten bedragen voor brievenbuspost tot 2 kilo €2,25 van 2 tot 4 kilo €3,84 en overige poststukken €6,95
.

Adres waar u uw bestelling kunt af halen:

Westerbuurtstraat 35, 8881 AC, West Terschelling


Verzenden Europa

Pakketten buiten NL worden verstuurd met PostNL. Zij hanteren hiervoor een bedrag van € 13,00 tot 2 kg.
Zwaardere pakketten zijn duurder 2-5 kilo kost €19,50 en 5-10 kilo is €25,00.

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bij Suuz. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

Retourneren

 

Mocht u iets hebben besteld, dat na aflevering toch niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het product binnen 14 dagen terugsturen. Zonder problemen of moeilijke vragen stuurt u het artikel in goede en onbeschadigde staat, terug naar Bij Suuz. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na aflevering via e-mail aan Bij Suuz te worden gemeld.Bij Suuz bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Bij Suuz, in orginele staat en ongebruikt en onbeschadigt te zijn.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening 

Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Bij Suuz binnen 30 dagen na terugzending het aankoopbedrag op uw bankrekening.

Retouradres:

Bij Suuz, Burgemeester Reedekerstraat 7, 8881 BZ , West Terschelling


Betaling

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. 

Er kan op de volgende manieren betaald worden:

- I-Deal

- Vooraf overmaken, hierbij wordt uw bestelling verzonden zodra de rekening voldaan is Bij Suuz. Blijft betaling uit dan wordt uw bestelling na 7 dagen geannuleerd.

- Contante betaling bij afhalen.

Bij Suuz
West Terschelling

IBAN NL98 RABO 0192080504

KvK nummer 61598178

BTW nummer NL 129683644B01

Kortingscode`s zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
Het is niet toegestaan, foto`s en teksten van Bij Suuz, zonder toestemming te kopieëren.

Heb je nog een vraag, mail ons dan! Je kunt contact opnemen via bijsuuz@gmail.com of telefonisch op 0652646856.
We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2014 - 2024 Conceptstore voor groot en klein met een mix van onze favoriete en eigentijdse Scandinavische en Nederlandse merken. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel